De scherpste deals, razendsnel in huis

Wat is Dealdigger.nl?

Dealdigger.nl is een lifestyle en entertainment webwinkel die iedere dag één product aanbiedt voor een zeer scherpe prijs.

Dealdigger.nl verkoopt veelal kwaliteitsproducten van diverse A-merken met kortingen die kunnen oplopen tot 90% (en soms zelf wel 100%) van de adviesprijs! Deze superaanbieding is 24 uur geldig van 00.00 uur t/m 23:59 uur. Het komt voor dat de voorraad al eerder is uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Hoe gaat dat in zijn werk?
Elke dag om 0:00 uur komt op de website van Dealdigger.nl een nieuw aanbieding beschikbaar met een beperkte voorraad en in sommige gevallen in diverse kleuren of maten. Deze aanbieding blijft 24 uur te koop, maar let op! Als er veel klanten bestellen, kan het zijn dat we uitverkocht raken. Houd de website daarom elke dag in de gaten voor de beste aanbiedingen en/of schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief!

Wat voor producten biedt Dealdigger.nl aan?
Veelal opvallende trendy producten of juist producten die je leven net ietsje makkelijker maken! Je kunt een enorme variëteit van producten verwachten in categorieën zoals films, tassen, koffers, huishoudelijke apparatuur, keukenartikelen, laptops, netbooks, monitoren, draagbare elektronica en diverse gadgets.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen door lid te worden van onze dagelijkse nieuwsbrief, Facebook of Twitter.

Kan ik een dag later nog bestellen?
Als je de aanbieding hebt gemist, kun je niet meer bestellen. Dealdigger.nl is geen voorraadhoudende webshop en hierdoor kunnen we je dan ook niet meer van dienst zijn na de dag van de actie. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij dan ook aan om Dealdigger.nl iedere dag te blijven volgen.

Waarop zijn de aanbiedingsprijzen en percentages gebaseerd?
De aanbiedingsprijzen zijn berekend over de consumenten adviesprijzen die door de leveranciers en of licentiehouders van de betreffende producten worden geadviseerd. Het genoemde kortingspercentage is dan ook gebaseerd op deze zogeheten consumenten adviesprijs en de prijs waarop wij het desbetreffende product voor 24 uur aanbieden. De kortingsprijzen en kortingspercentages zijn niet gebaseerd op de laagste vindbare online prijs op dat moment.

Je korting bij Dealdigger:

Speciale actie € 0,13 cashback Bekijk de aanbieding
Gratis Product € 0,13 cashback Bekijk de aanbieding
Reguliere Deal 1.75% korting Bekijk de aanbieding