Hopper is jouw Personal Biershopper!

Wij bezorgen de beste bieren van kleine Nederlandse brouwerijen bij je thuis.

Nog niet zo heel lang geleden deden we dit gewoon nog als amateurs. We namen onze nieuwste bierontdekkingen in de rugtas mee naar vrienden. Tegenwoordig zijn we echte Pro’s en rijden we het hele land door om onze favoriete bieren voor de bierbox op te halen.

Met Hopper willen we je dus introduceren in de wereld van het Nederlandse craftbier. Deze bieren zijn echt lekkerder, leuker en veel meer gevarieerd in smaak dan normale bieren. De reden hiervoor is simpel: craftbier wordt geproduceerd door kleine onafhankelijke brouwers die precies die bieren maken die zij lekker vinden. Het aantal brouwerijen dat craftbier maakt in Nederland is in de afgelopen 2 jaar gegroeid van ongeveer 150 brouwerijen naar meer dan 350 brouwerijen.

Dit zijn heel veel brouwers, en deze brouwers maken samen heel veel verschillende bieren. De lekkerste craftbieren zijn niet altijd even gemakkelijk te vinden, helemaal omdat de meeste van deze bieren maar beperkt verkrijgbaar zijn. Dit is wat Hopper voor je doet: we selecteren de beste bieren en stoppen ze in de bierbox. We vinden het leuk om exclusief bieren van Nederlandse microbrouwerijen te verkopen, mensen kennis te laten maken met dit bier, de brouwers op te zoeken en je te laten zien wie ze zijn en waar ze hun bier brouwen.

Dit alles is online te volgen: de zoektocht naar bieren, het verzamelen van de verhalen van de brouwers, de informatie over hun bieren, en extra informatie over het proeven van bier. Alles wat niet in de bierbox past gooien we op de website!

Je korting bij Hopper Bier :

Abonnement 5% korting Bekijk de aanbieding
Losse box 2.3% korting Bekijk de aanbieding