Bestel je boodschappen online!

Samen het verschil maken, dat doet Coop in haar ruim 260 winkels én online.

Via de webshop van Coop bestel je gemakkelijk en snel je boodschappen. Je kunt kiezen een uit groot assortiment écht lekkere producten dat lokaal kan variëren, afhankelijk van jouw Coop winkel. Laat bezorgen op een moment dat het jou uitkomt of laat de boodschappen klaarzetten in de winkel.

Al meer dan 100 Coop winkels zijn aangesloten op de webshop. Op de winkel-zoekpagina zie je of de Coop winkel in jouw buurt de online service aanbiedt. Biedt jouw Coop winkel deze mogelijkheid nog niet? De kans bestaat dat hier binnenkort verandering in komt. Houd de website dus in de gaten of laat je e-mailadres achter om op de hoogte te worden gehouden.

In de webshop vind je een groot assortiment écht lekkere producten. Het online aanbod is gelijk aan het assortiment dat je kent van jouw fysieke Coop winkel. Elke bestelling vanaf € 40,- wordt door deze Coop winkel verzameld en tegen een vergoeding thuisbezorgd of klaargezet in de winkel.Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je natuurlijk gewoon bij een Coop-winkel terecht. Zo kunnen we snel reageren op alle vragen.

Coop is groot geworden door samen te werken. Dat is het geheim van ons succes. Het vermogen om samen te werken zit niet alleen in onze naam, het zit al meer dan 125 jaar in ons bloed. Vóór onze klanten en mét onze klanten, want: samen maak je ’t verschil.

Hoe werkt het? 

Ga naar Coop via deze site
Kies je winkel
Producten zoeken en vinden is slechts een kwestie van seconden door de handige zoekfunctie en het overzichtelijke menu.
Kies of je je boodschappen wilt laten bezorgen of klaarzetten.
Login op Coop.nl of maak een account aan.
Al je boodschappen in huis op het afgesproken tijdstip; ook in de avonden en in het weekend!
Betaling per mobiele pin bij bezorgen en per pin of contant bij ophalen.
Een herhaalbestelling doen of een oude bestelling als basis nemen voor een nieuwe kan heel eenvoudig door in te loggen op MijnCoop en een oude bestelling in je winkelmand te plaatsen. Je kunt de samenstelling nog wijzigen of uitbreiden voordat je de bestelling bevestig.

Je korting bij coop:

Nieuwe klanten 2.8% korting Bekijk de aanbieding
Bestaande klanten 1.05% korting Bekijk de aanbieding