Betaal per minuut

Tappen® met de Tapperuse app: betalen gebruikers bij sauna's, musea, attractieparken, schaatsbanen etc.

Met Tapperuse betalen gebruikers per minuut, dus alleen voor de tijd dat ze ergens zijn, of de tijd dat je iets gebruikt. ‘Tappen®‘ noemen we dat. Het is heel makkelijk en de app geeft toegang tot vele leuke locaties in heel Nederland. Elke dag voegt Tapperuse nieuwe locaties toe, zoals sauna’s, schaatsbanen, pretparken, klimbossen, binnenspeeltuinen, zwembaden en fiets- en autoverhuurbedrijven.

De download van de app is gratis in de App Store en Google Play Store.

Daarom Tapperuse
- QUALITY TIME WANNEER HET JOU UITKOMT
- BEZOEK EEN LOCATIE VOOR MINDER DAN DE DAGPRIJS
- ONTDEK VELE NIEUWE LOCATIES EN ACTIVITEITEN
- BETAAL ACHTERAF VIA AFTERPAY

Per minuut betalen

Als je houdt van vrijheid en gemak, is Tapperuse iets voor jou. Je gebruikt de app om allerlei leuke dingen te doen, ook als je maar een uurtje de tijd hebt. In het overzicht in de app zie je per locatie de prijs per minuut. Je betaalt achteraf en alleen voor de minuten dat je binnen bent geweest. Zo heb je zelf invloed op je entreekosten.

 Vrij om te komen en gaan

Doordat je geen dagkaart hoeft te kopen, kun je heel vrijblijvend een leuke locatie bezoeken. En net zo makkelijk weer vertrekken. Dat is fijn als je kleine kinderen hebt die nog slapen tussen de middag. Of als het plotseling niet meer stopt met regenen. Je kunt spontaan iets nieuws proberen of zelfs twee uitjes op één dag plannen.

Je korting bij Tapperuse NL:

Complete-Registration Verdien € 0,35 Doe nu mee