De officiele Nomadstore

“NOMAD is een Nederlands merk met een wereldwijde aantrekkingskracht.”

Veel, heel veel mensen kennen NOMAD, maar heel weinig mensen weten dat NOMAD zijn roots heeft in Nederland, in het kleine stadje Zevenaar.

Nomad heeft een sterke, no nonsense achtergrond waarin de focus altijd lag op productinnovatie met als helder doel: duurzame outdoor producten van betrouwbare kwaliteit ontwikkelen. Het is ooit ontstaan vanuit de gedachte de consument te faciliteren in het kunnen beleven van een zo comfortabel mogelijk buitensportavontuur. Dit doet Nomad door producten te ontwikkelen die de verwachtingen overtreft in verschillende omstandigheden, op verschillende avonturen.


Zodoende gaat Nomad al jaren mee als betrouwbare reisgenoot met families, stellen en individuen. Of dit nu tijdens een actieve trekkingstocht, of tijdens een avontuurlijke city trip is, al bijna 40 jaar doet Nomad waar ze goed in is.

Bij Nomad is de overtuiging dat:

Goede producten moeten kunnen ondersteunen tijdens vele avonturen, en daarom lang mee horen te gaan. Er gaat niets boven een betrouwbaar reismaatje. Nomad bestaat al bijna 40 jaar en zelfs de eerst uitgebrachte producten, worden vandaag de dag nog steeds gebruikt.
Toch is het niet de Nomad slaapzak die jou naar buiten krijgt, dat ben jij! Maar als er dan eenmaal besloten word te gaan, zal Nomad voor de volle 100% steun bieden, waar men ook gaat.

Dus wees creatief, trek erop uit!
Het beleven van zelfs de kleinste avonturen met vrienden en familie creëren een onuitwisbare ervaring. Verzamel deze en koester ze.
Het gaat er niet om of de top bereikt wordt, het gaat erom dat er word genoten van de weg er naartoe en herinneringen maakt die nooit vergeten zullen worden.

Je korting bij Nomad:

Alle bestellingen 2% korting Bekijk de aanbieding