Dating

Vind hier de beste datingsites en krijg een leuke vergoeding voor uw inschrijving of abonnement zodra de adverteerder uw inschrijving of abonnement heeft goedgekeurd

Zoeken in webshops

C-Date (NL)

C-Date als je zin hebt in een avontuurtje

C-Date is dé Matchingsite voor mensen die opzoek zijn naar een avontuurtje, een open relatie of een spannende erotische date. C-Date is de grootste internationale erotische matchmaker en is actief in 12 landen en op 4 continenten.

Verdien € 20,58

Suikerarrangement.nl

Suikerarrangement.nl dating voor sugar daddies-mommies

Suikerarrangement.nl is de eerste en grootste Nederlands/Belgische internet datingsite voor Suikerooms (Sugar daddies) en Suikertantes (Sugar mommies) die op zoek zijn naar een Suikernichtje of Suikerneefje (Sugarbaby).

Verdien tot € 1,05

Alleenstaande-Papas (NL)

Alleenstaande-Papas ontmoetingsplek

Alleenstaande-papas.nl is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa's (en mama's) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie.

Verdien tot € 1,58

Seekforsugar.com

SeekforSugar is een stijlvolle, discrete sugardating website uit Nederland. De website is gerichtop succesvolle heren (sugardaddies) en aantrekkelijke, jonge dames (sugarbabies). De succesvolle heren hebben vaak een drukke agenda en weinig tijd voor ontspanning of een (liefdes)relatie. Zij zoeken een sugarbaby waar zij fijne momenten mee kunnen beleven:samen ontspannen in luxe, winkelen, diepgaande gesprekken en/of weekendjes weg.

Verdien tot € 0,35 + Verdien tot 19.69% Cashback op je aankoop

Meetursugar.com

MeetUrSugar

Over MeetUrSugar.com
MeetUrSugar.com is de Sugardating website waar leuke dames en heren zich beschikbaar stellen voor een eerste date.

Verdien tot € 1,75

HetGrandCafe.nl

Schrijf je gratis in op Het Grand Café

Digitaal mensen ontmoeten is spannend, romantisch en ook efficiënt. Hier weet je tenminste zeker dat de ander ook op zoek is, en misschien wel naar jou!
Het Grand Café is een gezellige digitale ontmoetingsplaats voor vrouwen en mannen van 35+ die op zoek zijn naar een vriend(in) voor vriendschap of meer.
Het Grand Café is al zes jaar open en daarmee is het bestaansrecht bewezen! Dagelijks ontmoeten mensen elkaar hier, gaan samen uit, worden verliefd.

Verdien € 1,23

Runnersdate.nl

Registeer je gratis op Runnersdate.nl

Runnersdate.nl is een nieuwe datingsite, waar het draait om hardlopers die op zoek zijn naar een hardloopmaatje of misschien wel meer.
Bij inschrijving kunnen klanten aangeven naar wie ze op zoek zijn. Is het de hardloper die zijn / haar wekelijkse rondje niet alleen wil lopen of juist de single hardloper die op zoek is naar een hardloopmaatje en op een laagdrempelige manier in contact komt met andere singles.

Verdien € 0,35 + Verdien 8.58% Cashback op je aankoop

Date4cash.nl

Date4cash

De website Date4cash.nl is een uniek concept in de dating branche. Door middel van het bieden op dates kunt u in contact komen met een potentiële partner of een leuke eenmalige date.
Op de website heeft u verschillende opties. Of u biedt uzelf aan als date om iemand te ontmoeten, of u biedt op een potentiële date. Zodra iemand geld over heeft voor een date met u, dan zal diegene een bod plaatsen die u vervolgens kunt accepteren.

Verdien € 1,75

50liefde (NL)

50liefde.nl dating voor 50 plussers

50liefde.nl een leuke, serieuze datingsite voor 50 plussers in Nederland. Online dating begint bij 50liefde.nl.

Verdien € 1,05

Victoria Milan (NL)

Victoria Milan herleef de passie

Victoria Milan is een Noorse Dating site die gespecialiseerd is in Affaire Daten.

Verdien tot € 24,99

EliteMeetsBeauty (NL)

Elite Meets Beauty dating

EliteMeetsBeauty is een online ontmoetingsplaats voor volwassen, succesvolle en mooie mannen en vrouwen met elkaar in contact kunnen komen.

Verdien € 24,50

Nextlove.com

Nextlove dating voor alleenstaande ouders

Nextlove is een van de snelst groeiende datingsites uit Scandinavie. Opgericht in 2013 en heeft sindsdien een internationale database opgebouwd van 500.000 actieve leden. Nextlove.com is de datingsite voor alleenstaande ouders.

Verdien € 21,00

Gaybuddy (NL)

Gaybuddy online ontmoetingsplek voor mannen

Gaybuddy.nl is de meest spannende online ontmoetingsplaats voor mannen die op zoek zijn naar een date, relatie of flirt.

Verdien € 1,14

Qupid (NL)

Qupid datingsite

Qupid.nl is dé mainstream datingsite in Nederland en Belgie gericht op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Verdien € 1,14

Suikerarrangement

Schrijf je graits in op Suikerarrangement

Suikerarrangement.nl is de eerste en grootste Nederlands/Belgische internet datingsite voor Suikerooms (Sugar daddies) en Suikertantes (Sugar mommies) die op zoek zijn naar een Suikernichtje of Suikerneefje (Sugarbaby).

Verdien tot € 1,58