Dating

Vind hier de beste datingsites en krijg een leuke vergoeding voor uw inschrijving of abonnement zodra de adverteerder uw inschrijving of abonnement heeft goedgekeurd

Zoeken in webshops

Rich Meet Beautiful

Droom je van passionele SugarBaby's?

Richmeetbeautiful.com vervult de spannende en groeiende trend in de datingmarkt.

Verdien € 15,00

NextLove

Dating voor gescheiden & alleenstaande ouders

Nextlove.com is Europa's grootste datingwebsite voor alleenstaande ouders.

Verdien € 15,00

Meetursugar.com

MeetUrSugar

Over MeetUrSugar.com
MeetUrSugar.com is de Sugardating website waar leuke dames en heren zich beschikbaar stellen voor een eerste date.

Verdien tot € 1,75

HetGrandCafe.nl

Schrijf je gratis in op Het Grand Café

Digitaal mensen ontmoeten is spannend, romantisch en ook efficiënt. Hier weet je tenminste zeker dat de ander ook op zoek is, en misschien wel naar jou!
Het Grand Café is een gezellige digitale ontmoetingsplaats voor vrouwen en mannen van 35+ die op zoek zijn naar een vriend(in) voor vriendschap of meer.
Het Grand Café is al zes jaar open en daarmee is het bestaansrecht bewezen! Dagelijks ontmoeten mensen elkaar hier, gaan samen uit, worden verliefd.

Verdien € 1,23

Suikerarrangement.nl

Suikerarrangement.nl dating voor sugar daddies-mommies

Suikerarrangement.nl is de eerste en grootste Nederlands/Belgische internet datingsite voor Suikerooms (Sugar daddies) en Suikertantes (Sugar mommies) die op zoek zijn naar een Suikernichtje of Suikerneefje (Sugarbaby).

Verdien tot € 1,05

Runnersdate.nl

Registeer je gratis op Runnersdate.nl

Runnersdate.nl is een nieuwe datingsite, waar het draait om hardlopers die op zoek zijn naar een hardloopmaatje of misschien wel meer.
Bij inschrijving kunnen klanten aangeven naar wie ze op zoek zijn. Is het de hardloper die zijn / haar wekelijkse rondje niet alleen wil lopen of juist de single hardloper die op zoek is naar een hardloopmaatje en op een laagdrempelige manier in contact komt met andere singles.

Verdien € 0,35 + Verdien 8.58% Cashback op je aankoop

Date4cash.nl

Date4cash

De website Date4cash.nl is een uniek concept in de dating branche. Door middel van het bieden op dates kunt u in contact komen met een potentiële partner of een leuke eenmalige date.
Op de website heeft u verschillende opties. Of u biedt uzelf aan als date om iemand te ontmoeten, of u biedt op een potentiële date. Zodra iemand geld over heeft voor een date met u, dan zal diegene een bod plaatsen die u vervolgens kunt accepteren.

Verdien € 1,75